Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Operators missing after adding extension in rapid analytics  (Read 811 times)
jprakash0205
Newbie
*
Posts: 2


« on: December 13, 2013, 08:23:41 AM »

Hi,

I have installed extensions in Rapid Analytics server. I followed the below steps..

1. Set the system property com.rapidanalytics.plugins to /opt/rapid/plugins (path in my machine)
2. copy the extensions into that directory /opt/rapid/plugins
3. restart the server

After that i am not able to see the Operators in the Operators Tab.. if i remove plugin path in the system property and restart the server, i am able to see the operators.

Pls advise us.

thanks,
JP
Logged
Marius
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1794



WWW
« Reply #1 on: December 19, 2013, 11:16:29 AM »

Hi JP,

are you talking about the operators from the plugin only, or is the Operators Tab completely empty if you set the property?

Best regards,
Marius
Logged

Please add [SOLVED] to the topic title when your problem has been solved! (do so by editing the first post in the thread and modifying the title)
Please click here before posting.
jprakash0205
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: December 19, 2013, 02:10:35 PM »

Hi Marius,

I mean the Operators Tab which is completely empty..after setting the property com.rapidanalytics.plugins, copied the extensions to plugin folder and restarted the server.

I appreciate any help..


Thanks,
JP
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: