Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [SOLVED] Add custom Stopwords Dictionary  (Read 850 times)
ezoulias
Newbie
*
Posts: 16


« on: May 28, 2013, 03:38:45 PM »

Dear sirs,

I am surpise of the very nice things that your product can do.
I am trying some new research parts in text mining in Greek language and I would like to know if it is possibe to add my custom stopwords dictionary and in what way.

Thank you in advance
Manolis
« Last Edit: November 11, 2013, 02:56:45 PM by Marius » Logged
Balázs Bárány
Newbie
*
Posts: 18


« Reply #1 on: May 28, 2013, 04:47:11 PM »

Hi!

You can easily use your dictionary. Just add a "Filter Stopwords (Dictionary)" operator from Text Processing/Filtering (Text mining extension) to your document processing and select the file.

Regards

Balázs
Logged
ezoulias
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #2 on: May 29, 2013, 10:52:27 AM »

Thank you for your immidiate reply

Are there any specifications that I have to follow for the txt document? Like comma delimited or seperators among words?

Does UTF-8 supported?

Thank you in advance

Manolis
Logged
Marius
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1793



WWW
« Reply #3 on: May 29, 2013, 11:29:51 AM »

The documentation of that operator contains all required information: one stop word per line, and the encoding (UTF-8 or whatever you like) can be selected with the encoding parameter.

Best regards,
Marius
Logged

Please add [SOLVED] to the topic title when your problem has been solved! (do so by editing the first post in the thread and modifying the title)
Please click here before posting.
ezoulias
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #4 on: October 31, 2013, 07:01:45 PM »

Hi again after a long time,

1. Yes but is there any tutorial for how I can add a custom filter stop words operator?

2. Do I have to develop something? Is there any tutorial for that?

3. Where can I find the documentation of filter operator? Is this helpfull as a tutorial?

Sorry for the silly questions but I can not find the answer

Thank you in advance
Manos
Logged
ezoulias
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #5 on: November 03, 2013, 10:29:25 PM »

Problem Solved
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: