Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [SOLVED] Local Polynomial Regression working only with real labels  (Read 433 times)
aborg
Jr. Member
**
Posts: 62


WWW
« on: December 15, 2012, 10:31:24 AM »

Hello,

   I think this (Local Polynomial Regression requiring real labels) is a feature, but I am not not sure why it is not set to the required metadata of the operator input. So I am curious is there a combination of parameters which can handle nominal label in the input?
Here is a process failing only upon executiion (works fine with the //Samples/data/Polynomial location):
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<process version="5.2.008">
  <context>
    <input>
      <location>//Samples/data/Ripley-Set</location>
    </input>
    <output/>
    <macros/>
  </context>
  <operator activated="true" class="process" compatibility="5.2.008" expanded="true" name="Process">
    <process expanded="true" height="427" width="675">
      <operator activated="true" class="local_polynomial_regression" compatibility="5.2.008" expanded="true" height="76" name="Local Polynomial Regression" width="90" x="179" y="30">
        <parameter key="use_weights" value="false"/>
      </operator>
      <connect from_port="input 1" to_op="Local Polynomial Regression" to_port="training set"/>
      <connect from_op="Local Polynomial Regression" from_port="model" to_port="result 1"/>
      <connect from_op="Local Polynomial Regression" from_port="exampleSet" to_port="result 2"/>
      <portSpacing port="source_input 1" spacing="0"/>
      <portSpacing port="source_input 2" spacing="0"/>
      <portSpacing port="sink_result 1" spacing="0"/>
      <portSpacing port="sink_result 2" spacing="0"/>
      <portSpacing port="sink_result 3" spacing="0"/>
    </process>
  </operator>
</process>
Here is the error message:

Thanks, gabor
« Last Edit: December 17, 2012, 02:20:06 PM by aborg » Logged
Marius
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1793



WWW
« Reply #1 on: December 17, 2012, 11:59:09 AM »

Hi Gabor,

Local Polynominal Regression is not capable of handling nominal labels. You'll have to use another operator for that.

Concerning the metadata, I just created an internal ticket requesting to add the check to the metadata processing. Thanks for reporting!

Best regards,
Marius
Logged

Please add [SOLVED] to the topic title when your problem has been solved! (do so by editing the first post in the thread and modifying the title)
Please click here before posting.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: