Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Neural Net (Graph view) is not browsable  (Read 1330 times)
d1m0s
Newbie
*
Posts: 17


« on: October 03, 2008, 04:08:59 PM »

After creating a Neural Net, the Graph View is not browsable (I cannot move along the network's nodes, only a small part of them is visible) Huh.
Logged
Tobias Malbrecht
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 293



WWW
« Reply #1 on: October 04, 2008, 09:05:58 AM »

Hi,

this behaviour is due to a bug in the 4.2 version and is fixed by now in the current developer version of RM (cf. http://rapid-i.com/rapidforum/index.php/topic,206.msg821.html). The bugfix will of course also be part of the next release.

Regards,
Tobias
« Last Edit: October 04, 2008, 09:27:35 AM by Tobias Malbrecht » Logged

Tobias Malbrecht
Director of Product Marketing
RapidMiner
d1m0s
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #2 on: October 04, 2008, 12:17:34 PM »

Thanks, sorry for bothering Undecided
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: